VARMT!!

Hejhej!
Herregud vad det är varmt idag! Efter en lång dag i solen så blev det ett dopp i sjön, tog med mig min lillebror och min hund och stack för att bada, hur skönt som helst!
Till och med min bror såg hur mkt min hund älskar mig, han är inte helt bekväm med vatten, men går i så långt han bottnar, bara för att jag ropar på honom, söt hunden ;)

Nere vid vattnet hade en grågås bosatt sig. Den var fan inte rädd för oss alls! Den simmade till oss, jag höll den i stjärtfjädrarna medans den simmade, jag kunde hålla den i fötterna och den blev knappt rädd. Vi skvätte vatten på den för att den skulle försvinna, men det funkade ingenting! Den kom likförbannat tillbaka XD
Vi har även konstaterat att min hund aldrig skulle kunna bli en jakthund, då han överhuvudtaget inte reagerade på att gåsen var där.. Tur att han e söt iallafall! <3


Ikväll kommer min älskade vän Kiki och sover hos mig! :) Ska bli jättekul, saknat dej gumman! :)

Ha en bra kväll, nu ska jag dra mig hemåt till lägenheten och plocka upp Kiki :)
Puss och kram!


Glömde en sak!

Idag har jag haft körtkort i exakt 1 år.

Känn på den ni!


Finns en person som jag skulle vilja säga ett och annat till, angående mitt körkort.
Vadå att jag aldrig skulle få körkort? Fick det långt före dig. Så de så.


:D

Shit vad tiden går!

Hejhej!
Igår var det bara att svisha från jobbet, hem till min lilla lägenhet och skutta in i duschen, skojar inte, vattnet var nästan svart när jag började duscha. USCH! Grislukt, damm och svett, mums!

Väl hemma hos Johan så köpte vi glass och satt ute och myste i solen med glass och lite dricka, han e mysig min karl :) På väg hem till Johan igen så mötte vi hans gamla kompis, så var ute och for hur länge som helst och hade jätteroligt! Tack för en go kväll :)

Idag låg vi i sängen till 12-12.30 och latade oss, låg och pratade och myste, skönt att få ha en lugn morgon ihop. Johan gjorde frukost och vi stack och badade.
20 grader i vattnet, det var verkligen inte illa, var hur skönt som helst att bada och vi frös inte nån oss :) Mysigt!

Efter badet var det dags för mig att åka hem. Jag skulle trots allt köra motorsåg, hade en hög med stockar som skulle kubbas upp. Åkte som vanligt genom skogen hem från Johan, och när jag kör förbi högen med stockar, så står min älskade far där, med motorsågen i högsta hugg och sågade! Där hade han stått i 4½ timme och sågat och när jag kom hem så var det bara 5 stycken kvar. Pappas är så söt, hans enda argument till att ha gjort det för mig, var att han hellre ville att jag skulle ägna tiden åt att dricka öl med honom. Så söt :)

Så sagt och gjort, jag har nu fått ett par öl, nåt glas vin och grillmat. Fy fan vad jag har det bra!

Imorgon ska vi på hundutställning, och sen ska jag hem till lägenheten igen, förhoppningsvis kommer Kiki och hälsar på :)
Ha en kanonkväll!



MIn älskade vovve :) Fan vad jag saknar att ha honom hos mig. Älskling, vi måste skaffa oss ett torp någonstanns?


Vissa saker ändras inte

Hej, nu blir det ett kortkort inlägg, innan jag kryper i säng, mina ögon börjar falla ihop :)

Idag har varit en underbart härlig dag, lite varmt att jobba dock, men endå.. Fick ett sms av en kompis att han ev ska flytta hit, där jag bor, vore hur kul som helst! Dessutom fick jag ett mms av Örjan, en bild på en t-shirt. På denna t-shirt står det med stora vita bokstäver "Praktikant jävel" HAHAHAHA! En PJ-tröja helt enkelt! XD

Internt mellan mig och Örjan, jag är arbetets SJ, SV, PJ och FJ. Och klant? :P

Men nu ska jag sova.

Ville egentligen bara säga att jag saknar min pojk, och vissa saker ändras aldrig, du och jag är en sån sak.

Puss och godnatt <3


Rättelse

Jag vill naturligtvis hälsa till min fru, Fjantonia!
Me loves you bitch! <3


Nöjd nu honey-bunny?
*flin*



Lite bilder från Midsommarhelgen

Hejhej!
Efter en oerhört svettig dag på jobbet, så måste jag tyvärr komma med ett tillkännagivande.
Det är med en stor sten i hjärtat, som jag nu tänker berätta saningen.

Mina favoritarbetsbyxor har gått sönder.

Förstår ni eller? Det är illa.
Tur att jag har mina märkesbyxor kvar, Fristad <3

*skrattar*

Tänkte egentligen bara ladda upp några bilder från midsommarhelgen, jag hoppas att ni har haft det kanonbra i sommarvärmen, och att det har blivit en sväng till stranden kanske? Själv gjorde jag premiärbadet igår, med Örjan, Linkan och Simon. Fast badkrukan Simon vände när han kände på vattnet, kärring ;)


Ha en bra kväll! :)


Jag och älsklingen spenderade som sagt midsommar till havs :)


 Älskar dig gubben min <3





Så himla fint där vi var!



Tack älskling, vi behövde det :)



Sometimes, I can't help missing home.



Glad midsommar!

Hejhej!
Jag vill hälsa alla en riktigt glad midsommar!

Jag hoppas att ni kommer att hitta på något kul, jag och Johan ska ut med båten, ska bli mysigt! :)





pic. from me :)

Johans sköna kommentarer och smulpaj!

Haha, ville bara snabbt uppdatera med två helt underbart sköna kommentarer, fällda av pojkvännen :)

1. "Älskling, du är blond och blåögd, och det är fint. Men det är inte alltid så praktiskt!"
Detta sas i samband med att jag drev med honom om något, och spelade urblåst.

och

2. "Jag är mogen, om jag bara inte var så förbannat barnslig!"
Hahahahahaha!
Vi diskuterade att Johan inte var vuxen, och han lekte smart XD




Smulpajen smakade kanon!

:)


Hejhej!

Efter jobbet idag så var det full fart för att handla :)

Jag ska idag baka en äpplepaj, samt laga mat, pasta carbonara... :) Väntar på att johan ska komma, han har redan missat 2 bussar, så vi får väl se vad som händer... "/


Annars har dagen varit lugnt, tänkte lägga upp bilder på maten och pajen sen! :) Ville mest säga hej och att jag lever!

Ha det så bra, pusshej

Blogga till kvällsmackan

Hejhej!

Jag tänkte lite kort dra vad som hände igår och idag... Liksom redovisa vad jag har gjort för någonting.

Efter att ha jobbat så skyndade jag mig hem, för att snabbt inse att jag ju inte har något att ta på mig! Mitt vanliga problem alltså.
Men, det är aldrig långt till affären, så vips, så var jag en klänning och ett par skor rikare, och ett par hundra fattigare... Men vilka grejer sen! Klänningen kommer från Gina Tricot, hur fin som helst, lite cerise i färgen, små knappar framtill och breda axelband, kanonsöt!
Skorna. Jag skulle nästan vilja säga att det räcker med att säga, SKORNA.
Dom är helt sjukt söta, och jag älskar dom, till och med Johan tyckte att dom var söta :)


Igår så åkte jag till Johan, äntligen. Eftersom han hade fyllt år, så skulle det naturligtvis vara släktkalas, och som den älskvärda och bedårande flickvännen jag är, så åkte jag dit. :) Först var vi en sväng hos Johans pappa, träffade dom och lite släkt där, alltid trevligt :)

Vi drog sedan vidare i älsklingens 940, nu när han har köpt nytt ljud till kärran så ville han ju visa det det gick för. Med andra ord fick min lilla bil stanna kvar ;) Jag måste bara säga till och med jag, som är totalt kass på det här med ljud, blev riktigt imponerad!
Dock kittlades det väldigt i öronen hela vägen.... ;)

Hemma hos Johans mammas kille träffade vi släktingar där, myste lite där och Johan kunde stolt visa upp vad han köpt till bilen, det där är helt rätt ställe att visa något sånt ;)
I present av Daniel fick han en kasse, observera KASSE, med wunderbaums :P luktar horhus i hans bil nu, jag har totalförbjudit honom att lägga några kläder i bilen, jag vägrar umgås med honom om han luktar som en doftgran! Haha!

Idag har jag jobbat, as always.
Men nu i eftermiddags/kvällen så var jag hos en kompis och tog en ridtur, gud vilken mysig häst jag fick låna, kanonfin kille! :)
Kände att det verkligen var vad jag behövde, jag behövde få tagit mig en sväng i skogen till häst, och få tänka på något annat. Det var den enda flyktvägen jag hade tidigare, och just nu var det en flyktväg jag behövde, så tack för att jag fick komma och rida en stund! Det får vi göra om snart! :)


Sen vill jag bara "gnälla" lite.
Det är sån oerhörd skillnad på mitt och Johans förhållande, jämfört med innan. Som vi skojade när jag tog studenten, om att vi gör allt tvärtom mot andra människor.
Först ska man bli tillsammans, och sen flyttar man ihop.
Vi har bott ihop i drygt ett år, för att nu flytta isär, jag slutade skolan och han är kvar ett år till.

Och denna förändringen har sannerligen tagit ganska hårt, på oss båda skulle jag tro. Men jag tror samtidigt att det är bra att sakna varandra, men som vi sa igår, det är en sak att sakna och det är en annan att längta ihjäl sig.

Men nu är det som det är, och vi klarar detta :) Ingen av oss tänker kasta bort 1½ år på ingenting.
Och älskling, vi måste fixa någonstans att bo, åt våran kattunge ;) Den är det sötaste som finns ju!

Om det nu är så att bilden jag ansträngde mig för att försöka ladda upp, faktiskt råkar hamna där den ska, så vill jag bara säga att jag har tagit den från skopunktens hemsida :)


Puss och godnatt!

Hejhej

Hejhej!
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.
Jag har jobbat med alla grisarna själv, tack älskling för att du trodde på mig att jag skulle fixa det. Jag trodde det knappt själv.

Men nu sitter jag här hemma, framför min dator och dricker en kopp te och är bara väldigt nöjd över allt. Nöjd över att jag klarade att jobba själv, nöjd över att jag har kommit såhär lång och nöjd över att jag inte blev en av dom som blev kvar i hålan.

Så ja, jag är väldigt nöjd med mitt liv. Och jag tycker att det är trevligt att komma hem, gå in på ica och känna att det är skönt att jag inte hör hemma där längre.


Men däremot är det skönt att komma hem till mor och far ibland, för att bli ompysslad ;)


Ha en bra helg, pusshej!

Välkommen tillbaka

Hahaha, hej!
Jag kan nu, av egen erfarenhet, berätta att utan internet så känner man sig socialt handikappad och helt oförmögen att klara någonting.
Efter att nu ha levt utan internet sen jag flyttade, så har jag varit tvungen att låna Johans dator två gånger, bara för att kunna göra mina bankärenden. Jag har inte kunnat sitta vid msn, jag har inte kunnat blogga och ingenting.
När folk har sagt till mig att "det skickade ju jag ett mail om?" Så har jag varit tvungen att skamset berätta att jag levt utan internet.

Fram tills nu.

Jag har alltså internet igen gott folk. Det känns lite ovant, som ett beroende som man gjort sig av med, för att sedan plocka upp igen. Lite som när jag lämnade min telefon hemma när jag åkte 2 veckor till spanien, man känner sig naken?

Men nu är det slut med det. Jag har nuimera internet och kan äntligen hänga med igen.


Jag ska nu dra en snabb sammanfattning om vad som har hänt sen sist.

* Jag har flyttat, har numera krypavstånd hem från krogen, väl utnyttjat ;)
*Jag jobbar varje dag mellan 7-16 med grisar, vi har 2700 st på jobbet.
*Jag har grannar som festar varje natt.


Ja, jag har alltså flyttat, jag har min 1:a i stan, väldigt nära till flera mataffärer, krogen och annat viktigt ;) Och jag trivs hur bra som helst! Visst, jag var lite tveksam om jag skulle "klara" att bo i stan, jag är trots allt tjejen från landet.
Men ärligt talat, fan vad bekvämt! Från att ha 3 km till närmaste busshållplats, så ser jag den numera från lägenheten. Jag kan ta en promenad och handla det viktigaste, istället för att åka bil 1 mil. Ni fattar själva, det är oerhört gött!

Jag har jobb, dagarna går mestadels åt till att fodra, behandla och seminera. Inte så kul, inte så bra betalt, men jag klarar mig och det betalar min hyra. Då är jag nöjd!

Och sist men inte minst, mina grannar va.
Allvarligt talat, jag har inget emot att festa mitt i veckan, och inte heller när jag ska iväg dagen efter.
Men när andra festar och jag ska upp 5.15, då är det inte lika roligt... Särskilt inte som det är mer regel än undantag.

Men men, jag behöver aldrig ha dåligt samvete om Hampus skulle göra ett skällande. ;)


Så med andra ord, jag kommer att börja blogga igen. Mer regelbundet ;)

Jag har inte så himla mycket mer att göra på dagarna ;)



Jo, btw, min käre far var här idag :) Han ville lugna sitt hjärta, så han satte upp en säkerhetskedja på dörren. Han e allt bra söt han :)



Puss och hej!


Jag har internet gott folk!

Okej, klockan är nu hur mycket som helst, så jag ska bara göra ett väldigt kort inlägg.
Jag är TILLBAKA!
Jag har alltså numera internet, och eftersom jag inte har något liv, så kommer jag nog att sitta inne här en hel del ;)

Grattis Johan på födelsedagen!<3

Nu ska jag sova :) Grisarna ska ju ha mat även imorgon ;)

Sov så gott,nu ska jag och hunden krypa i säng, min vovvsing är nämligen här till på söndag :) MYSPYS! :)

Nattinatti, vi hörs imorgon, glöm inte, JAG ÄR TILLBAKA! :)

RSS 2.0